Pelspleje Sæt Til Malteser Hunde 2×250 Ml – Greenfields

180 kr.

Forkæl din Malteser med vores pelspleje-sæt. Naturlige ingredienser og dobbelt volumen for en blød og glansfuld pels. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884600127266759 Kategori:

Giv din elskede Malteser hund den ultimative forkælelse og omsorg med dette fantastiske pelspleje sæt fra Greenfields. Vi ved, at din Malteser fortjener kun det bedste, og derfor har vi skabt denne skræddersyede løsning til at holde dens pels smuk og sund.

Med vores innovative White Coat shampoo, der er specielt udviklet til hvide pelse, kan du nu nemt og effektivt rense og opfriske din Maltesers pels. Den unikke formel fjerner skidt og snavs, samtidig med at den styrker og nærer pelsen for en blød og skinnende finish. Din Malteser vil stråle med sundhed og vitalitet efter hver vask.

Men det stopper ikke her. Vores efterfølgende Silk Shine balsam er en sand luksusbehandling for din hunds pels. Beriget med plejende ingredienser efterlader denne balsam pelsen silkeblød, let at rede ud og fri for filtren. Med en forfriskende duft får din Malteser en ekstra dimension af skønhed.

Med dette pelspleje sæt kan du skabe et spa-lignende oplevelse derhjemme for din Malteser hund. Gør pelspleje til en fornøjelse og styrk båndet mellem dig og din firbenede ven. Lad din Malteser skinne med tillid og velvære med Greenfields pelsplejesæt til Malteser hunde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pelspleje Sæt Til Malteser Hunde 2×250 Ml – Greenfields”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.